Mennään takaisin vuoteen 1913, jolloin Bell-Fruit Gum Company valitsi lapsenomaisia ja värikkäitä ikoneita uusien rahapelien ikoneiksi. Bell-Fruit Gum Company halusi uudelleen brändätä tuotteitaan, vanhojen raskastoimintoisten metallilaitteiden sijaan. Tämän aikakauden peliautomaatit jakoivat yleensä kirsikoita, banaaneja ja ananasmakuisia herkkuja näistä koneista. Palkinnot muuttuivat kuitenkin ajansaatossa riippuen koneen omistajan sen hetkisen inventaarion ja palkinnoiksi kelpaavien tavaroiden mukaisesti.

HEDELMIEN ENSIMMÄINEN KÄYTTÖ RAHAPELEISSÄ

1900-luvun alussa rahapelien vastaiset lait saivat vauhtia. Kolikkoautomaatit tai yksikätiset rosvot nielevät yhä enemmän ihmisten elämän säästöjä. Kun nämä rahapelien vastaiset lait pyyhkäisivät ympäri Yhdysvaltoja, valmistajat muuttivat peliautomaatteja ja korvasivat Charles Feyn Liberty Bellin pokerin inspiroiman visualisoinnin hedelmäsymboleilla, jotka annostelivat purukumia, kun pelaajat saivat kuvioita peräkkäin voittolinjoille.

Pelaajat saattoivat nyt pelata purukumilla käteisen sijaan, kun samat kolme hedelmää olivat rivissä. Kirsikat olivat ensimmäinen scatter-symboli, ja se saattoi esiintyä missä tahansa Slots-keloilla niin kauan kuin kolme kirsikkaa on rivissä, mikä katsottaisiin voitoksi. Kirsikat, melonit, luumut ja ananakset ovat klassisia peliautomaattien teemoja, joita käytetään edelleenkin purukumin makujen inspiroimina.

Peliautomaattien muuntaminen pelikumikoneiksi oli Industry Novelty Companyn toimitusjohtajan O. D. Jenningsin idea. Kolikkoautomaatit olivat löytäneet tiensä lähikauppoihin kiertämällä uhkapelilakeja. Se inspiroi uusia hedelmäpelikeksintöjä, koska tätä tekniikkaa ei patentoitu. Kolikkoautomaatit kehittyivät nopeammin ja voitot kasvoivat.

HEDELMÄPELIT BRITEISSÄ

Värikkäiden, viihdyttävien, sarjakuvamaisten peliautomaattien suosio nousi pilviin 1950-luvulta 1980-luvulle.

Huolimatta siitä, miltä ne näyttävät, hedelmäpelit eivät teknisesti ole peliautomaatteja onneen perustuvien pelien osalta. Yhdistyneen kuningaskunnan sääntely edellytti rahapelioperaattoreita tuomaan osaamistaan hedelmäpeleihin pysyäkseen laillisena. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, “hold” ja “nudge” otettiin käyttöön peliautomaatteihin, jotta pelaajat voivat osoittaa pelin kulun olevan manipuloitavissa taidolla. ”Hold in slots” on ominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat vaihtaa kelojen asentoa, jotka eivät ole staattisia, parantaakseen lopputulemaa. Nudge antaa pelaajille mahdollisuuden vaihtaa kelaa ylös tai alas yhden paikan toivoen symbolien suotuisaa kohdistusta.

Send us a message!

If you have any questions or just want to talk about something, feel free to email us!